Helgen

Lördagen började med att vi att gick upp vid ungefär 11,30 och kika litre på scrubs säsong 9. Självklar åt vi frukost samtidigt som LoverBoy så snällt hade gjort medans First Baby låg och inte orkade gå upp ur sängen.
sen blev klockan mycket, lunch, springing, slappa skulle hinnas med innan kl 17,00. Så klockan 13,00 gick vi hem till LoverBoy, förberedde lunch, sprang, åt, duschade och vilade.

Sen va det dags för First Baby att jobba på [Hg]
LoverBoy gick till Didrick för lite whiskey provning och sen bar det iväg till First Babys boning för att dricka upp hennes alkohol och kolla på Scary movie 2.
Senare på kvällen möter de upp Klara ( Karros Klara) och hennes följe utanför NH, men drar snabbt slutsatsen att kön är för lång. De virrar runt lite på Ågatan pch besöker diverse krogar innan de slutligen hamnar på Hamlet. LoverBoy låg 40kr plus på Black Jack och insåg att det var bäst att sluta på topp!!
Vid dethär laget va Didrick lite smått berusad och satt och pratade nanofysik med vuxna människor (~40 åringar). Pommes beställs på Five Tastes för att sedan åka taxi till ryd, bli nekade inträde på [Hg] kl 02,50...

Loverboy går hem och lagar nudlar i väntan på First Baby. När First Baby kommer hem hittar hon LoverBoy liggandes på soffan. Hon äter han nudlar och sedan går de till sängs!!!!!!!!!!!!

Söndagen blev lugn, uppe sisådär kl 12,30 åt lunch, vila, sprang, duscha, vila, vila....
vid18,30 begav sig First Baby på den veckliga middagen och LoverBoy fortsatte att vila innan han bytte boning till First Babys.

Puss o kram på eran stjärt!!

BTW!!! så säger man hädanefter hEdanefter ist för hÄdanefter, enligt Emil Rae 

Kommentarer
Postat av: liina

hahaha jag har hört en väldigt rolig story från karros kompis (KK)

2010-01-17 @ 23:05:05
URL: http://stratospheric.blogg.se/
Postat av: liina

om i lördags alltså

2010-01-17 @ 23:05:26
URL: http://stratospheric.blogg.se/
Postat av: Emil

men haha, allt blir så mycket bEttre utan bokastaven Ä!

2010-01-21 @ 10:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0